De kracht van drie Rielse bedrijven
Een ware specialiteit en vast item op de menukaart bij Den Overkant is toch wel de “Rielse Biefstuk”. In samenwerking met twee andere Rielse bedrijven is dit overheerlijke gerecht tot stand gekomen.
De familie Huijbregts runt al generaties lang een boerenbedrijf in het landelijke Riel. Jos Huijbregts en zijn zoon Joost staan inmiddels aan het roer van het Belgisch Witblauw Fokbedrijf Van ’t Zandeind en zij boden dan ook de uitkomst voor het leveren van een prachtig stuk vlees.
Vervolgens leveren zij dit vlees aan bij keurslager ‘Van Hest’ in Goirle, waar de ambachtelijke slager het vlees meteen consumptieklaar maakt. Ten slotte tovert Chef-kok William Schellekens van Den Overkant deze ‘Rielse Biefstuk’ om tot een overheerlijk gerecht. Aan u de keuze om bij Den Overkant zelf te ervaren hoe lekker deze biefstuk werkelijk is!
Hieronder ziet u nog een selectie van de bedrijven waar we mee samenwerken: